Benvinguts!!!


En aquesta pàgina trobaràs tot tipus de informació que fem els dinamitzadors de la casa d'oficis de la torre de Roser de Sant Feliu De Llobregat.
La Casa d'Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital” és un programa de formació i treball ubicat a la Torre del Roser que qualifica a 16 joves, d'entre 16 i 24 anys, en les ocupacions de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i de Dinamitzador/a digital multimèdia.

Durant el seu any de durada, a més de la formació, els alumnes-treballadors adquireixen experiència pràctica professional en aquestes dues especialitats gràcies als treballs que desenvolupen en col·laboració amb les entitats sense afany de lucre de la ciutat.
Blog de la Casa d'Oficis: http://casadoficissf.blogspot.com/


L'edició del 2009- 2010 de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital, compta amb dues especialitats: Tècnic en sistemes microinformàtics i Dinamitzador digital multimèdia. L'inici és el juny del 2009 i finalitza el maig del 2010.


Un Dinamitzador/a multimèdia és un professional relacionat amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació que desenvolupa projectes al voltant de la creació i difusió de tot tipus de continguts digitals i multimèdia (continguts de tipus text, so, imatges, animació i vídeo).

Algunes de les tasques que desenvolupa són:


- Creació d'entorns virtuals d'aprenentatge i formació a Internet (EVA i e-learning).
- Disseny i gestió de comunitats i xarxes socials virtuals (Ning, Facebook...)
- Desenvolupament d'eines web 2.0: canals de vídeo, etiquetatge social, blocosferes, etcètera.
- Utilització d'eines de participació i interactivitat a la Xarxa.


NosaltresP1000971.JPG